i väntans tider och efteråt

En blöt dag

Filed under: Vattengympa | Tags: | november 18th, 2010
Post

Haft en toppen bra dag idag. Den startade och slutade (för inte länge sen) med vattengympa. Däremellan har jag hunnit med en fika i ett mysigt sällskap och ett antal produktiva jobbtimmar.

Torsdagmornar är sen flera veckor tillbaka vigda åt Frejas vattengympa för gravida. Det är underbart att komma ner i vattnet och känna sig smidig och kunna studsa runt lite mera. Sen är det mycket trevligt och informativt med den lilla pratstunden efteråt. Det finns alltid något nytt jag får reda på eller lär mig kring graviditet och förlossning. Idag övade vi på att möta en värk och andas genom den. Det är en övning som jag kommer fortsätta att träna på här hemma.

Även ikväll blev det en timmes vattengympa. Denna gång i vanlig tappning. Just idag lyckades jag pricka in en gympa med fokus på bål. Lite roligt för mig som inte har så mycket magmuskler att snacka om just nu. Det var dock roligt att göra alla de andra övningarna som ex springa i vattnet, något jag gillar massor. En lite rolig övning vi gjorde idag, som jag dock inte riktigt kunde utföra på ett vettigt sätt var att sätta fötterna på en frisbee  under vattnet och förflytta sig med hjälp av bara armarna. Det var mer eller mindre omöjligt, men jobbigt och roligt.

Nu mer eller mindre 2 timmar efteråt så är jag ganska trött i hela kroppen. Speciellt i bålen som jag använde mer än vad jag tänkt mig. Ser fram emot att spinna 30 min imorgon bitti. Då ska jag sikta på att trötta ut benen ordentligt, det är svårt att uppnå det med vattengympa. Och så ska denna omtalade väska packas klart nu när jag fått flera bra tips!! Hemskt tacksam för dessa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>