i väntans tider och efteråt

Superwoman

Filed under: TRX | Tags: | december 22nd, 2011
Post

Nu syftar jag inte på mig själv utan en TRX övning jag lärde mig igår. Även om jag kan tycka att dagens fix och trix hemma var i superwoman klass. Jag har tvättat fler maskiner tvätt än vad jag har fingrar att räkna på, hängt, tumlat, vikt och sorterat både stora och små kläder. Förutom tvättmaraton så har jag handlat, gjort rocky road godisar till helgen, diskuterat invandring och integration, jobbat en stund och givetvis lekt med min lilla fröken.

Men tillbaka till TRX och superwoman. Jag har försökt hitta någon sorts filmsnutt på denna övning utan framgång. Tyvärr utan framgång. Det närmaste man kommer är att kolla på olika sorts rollouts. Fast på fötter och med bara en fram. Ja, ja, jag får nog filma mig själv någon dag. Hur som helst så jobbade jag i riktigt skojiga kombinationer och med betydligt mer tempo än tidigare. Gårdagens utbildning kom verkligen till nytta. Jag jobbade så hårt att jag lyckades skaffa mig mitt första TRX-sår. Aj!!!

20111222-164400.jpg

Haha, man måste titta noga för att se det! Men ont gjorde det. Det blir inget mer TRX:ande innan julhelgen tar över. Däremot står en svettig body step på schemat ikväll. Men fram tills dess ska jag och Alma titta på lite Bamse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>