i väntans tider och efteråt

Frustar, pustar och darrar

Filed under: TRX | Tags: | december 1st, 2011
Post

En ny dag och nya övningar på mitt nya favorit redskap TRX! Dessa band har verkligen fått mig att inse att jag är långt ifrån så stark som jag trott och framförallt att jag är ganska ojämnt stark i de olika delarna av kroppen. Idag fortsatte jag på core temat och testade några fler bålstyrka/stabilitets övningar. Den som fick mig på fullständigt fall, och då menar jag bokstavligen med näsan rakt ner i golvet var SHRIMP. Passande namn va! Det närmaste jag kom en shrimp var att jag såg ut och kände mig som en rackarnas räka som inte kunde få till det där svinget. Jag har suttit nu en stund och tittat runt på olika TRX övningar på nätet, men lyckas inte hitta någon som ser ut som THE SHRIMP som finns på vår virtual trainer. Det närmaste jag kom var denna som du kan se nedan. Detta är en oblique crunch, för att göra shrimp av den skall bara ena foten sitta fast och man ska svinga fram benet och samtidigt frigöra motsatt hand och lyfta även den. Eftersom jag inte får till den själv så kan jag knappast fota den i dagsläget, men skall försöka få bild ifrån virtual trainern någon dag framöver.

Det blev 5 olika TRX övningar, alla med mycket bålfokus. Dessa blandade jag med biceps och triceps övningar med vanliga fria vikter. Hela min kropp känns en smula överkörd just nu, fast det gått ett antal timmar sen gymbesöket. Jag hoppas att lunch och en eftermiddagstupplur med min favvotjej Alma skall göra susen för energin inför kvällens body step.

2 Responses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>