i väntans tider och efteråt

Yoga inspiration

Filed under: Yoga | Tags: | januari 25th, 2012
Post

Äntligen en liten paus i dagens lilla karusell! Alma ligger o snarkar sin lunchlur, jag har hängt ytterligare en maskintvätt och nu får jag sitta och roa mig själv en liten stund. Innan nästa maskin är klar och lilla fröken vaknat. Det har rullat på sen imorse i ett bra tempo. Först ut var morgonyogan. För en gång skull så blev det en bra och rolig klass, även för mig. Jag skrev igår att jag förberedde mig för  inför yogan imorse. Det är ytterst sällan jag instruerar en yogaklass numera och jag ville verkligen ha något nytt och lite roligare än mina snart 10 år gamla solhälsningar och krigare. Och efter lite sökande så hittade jag  lite smågodbitar här och där. Det jag vill tipsa er andra om är några yoga videos som ligger ute på youtube med Bryan Jones. Det som tilltalade mig i hans power yoga var det ständigt pågående flödet och kraften. Det var yoga i min smak, med kraft och energi. Jag skummade genom några av filmerna och hade med mig flera nya inspirerande rörelser och ställningar imorse.

Det är faktiskt till och med så att jag kan tänka mig att köra genom hans videos någon gång emellanåt hemma för mig själv, när jag vill yoga lite. Om bara en dryg vecka nu kommer jag vara på nike blast och även då insupa lite olika yogainspirerade träningsformer. Men fram tills dess håller jag tillgodo med Bryant Jones yoga och känner mig inspirerad. Kolla in den du också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>