i väntans tider och efteråt

Yes!

Filed under: Träning | Tags: | april 18th, 2013
Post

Igår kväll var jag redo att kasta ut både skivorna och mig själv rakt ut genom fönstret. Jag kämpade febrilt med att få till lite ordning på min bodybalance premiär, men inget var riktigt som det skulle. Oväntade händelser slukade tid som jag planerat att lägga på förberedelse, jag glömde korre häftet på gymmet och ju mer jag försökte styra upp det desto mer kaos skapade jag. Ingen drömstart helt enkelt.

Imorse vaknade jag med ett ryck innan klockan ens ringt eller slagit 05. Trots dryga 4 timmar sömn valde jag att kliva upp. Det var ju lika bra att ta vara på tiden tänkte jag. Och sen drog jag i min inre handbroms, tänkte genom det hela och bestämde mig. Jag klev upp, men istället för att stresslyssna genom låtarna så packade jag ihop mina grejer och stack ut. Gårdagens hets och stress och oro var som bortblåsta. Istället för att stressa och oroa mig gav jag mig själv några extra kilometers löpning. Förvisso i blåst och regn, men ändå.

Så hur gick det till slut? Helt ok, om jag går säga så själv. Mitt lilla manus betalade sig och jag kunde förmedla det mesta. Jag ger mig själv en stor tumme upp och lite korre bakläxa på låt 9a. Det kan hursom sammanfattas till en fantastisk start på dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>