i väntans tider och efteråt

Vilande löparben

Filed under: hundra grymma dagar, Träning | Tags: | maj 4th, 2011
Post

Det blev inget i måndags. Och det blev inget i tisdags. Och idag blir det inte någon löpning heller. Jag ofrivilligt vilar mina löparben. Jag har istället ägnat mig åt lite mer gruppträning och framförallt social samvaro. Mormor (Almas mormor) har varit på besök och vi har ägnat oss åt prat och Almamys så mycket så möjligt. Nu har mormor åkt hem till sitt och jag ser fram mot morgondagens löprunda. Ikväll har jag en body pump att instruera och efter den är benen för sega för något springande.

Nu är det ju inte så att jag legat på latsidan. Det har varit lite utav ett body step-rus. Jag körde bs både måndag och tisdag. Det är skoj att instruera body step, men i tisdags var det nästan roligare då jag var deltagare. Underbart skönt att fokusera på sin egen träning och bara njuta av musiken! Nu laddar jag för en body pump om knapp timme och imorgon bitti blir det löpning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>