i väntans tider och efteråt

Veckan som försvann

Filed under: Träning | Tags: | april 27th, 2013
Post

Nu har jag påbörjat detta inlägg i fyra dagar!! snacka om att inte kunna avsluta påbörjade projekt. Då mestadels gällande mig själv. Hemmalivet kräver sitt och arbetslivet snurrar i stundvis läskigt högt tempo. Mina små oaser av fokus på mig själv har krympt till korta intensiva styrketräningspass i gymmet och transportlöpning. Det är knappt att jag minns hur det känns hur det är att springa utan ryggsäck och tidspress. Men just nu råder denna verklighet och då gäller det att hitta guldkornen även i detta. Här är ett axplock från en vecka som rusat förbi.

20130424-171831.jpg
Förra helgen gjorde jag och Alma lite cykelutflykter, bl a för att handla lördagsgodis. Hon visar riktningen.

20130424-172021.jpg
Ett antal svettiga träningspass har passerat. Stor glädje och nöje att kunna instruera så olika träningskoncept. I tisdags brände vi av 30 minuter bodystep. Svettigt och utmanande. På onsdag kvällen blev det bodycombat och på torsdagsmorgonen var det upp till bevis för bodybalance stjärnan inom mig.

20130424-172420.jpg
Och så finns det en hel del matfokus här hemma med en man på diet i 5:e veckan. Han inspirerar och vi diskuterar det mesta i matväg om och om igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>