i väntans tider och efteråt

Vad man gör och vad man borde

Filed under: Träning | Tags: | maj 16th, 2011
Post

Det är inte alltid som denna ekvation går ihop sig och ibland är det svårt att ens förklara varför. Så har det lite varit idag. Jag borde gjort en en hel del saker som ligger och väntar, men av någon anledning så har jag inte kommit igång med dessa. Det är som om ibland så behöver saker och ting få mogna lite i huvudet innan jag kan omsätta dem i handling. Hur som helst så innebär det att jag kommer behöva jobba mycket aktivt resten av veckan. Det är framförallt koreografi och musik till gymmets egna träningskoncept Frisk som ligger på mitt arbetsbord och väntar på att bli nedtecknat. Själva ramen och strukturen är klar. Det skall bara ner på papper så att alla Friskinstruktörer kan ta del utav det. Ett superskojigt, men krävande arbete. Imorgon får jag anstränga mig lite mer för att det jag gör och det jag borde ska gå ihop sig lite bättre.

Jag har inte bara slarvat bort tid idag. Jag och Alma körde i vanlig ordning mamma/barn passet imorse. Det var det nästsista för terminen, vilket känns lite vemodigt. Sedan fick lilla hjärtat sova lite efter all träning under passet och jag passade på att köra mitt armpass. Just nu är försöker jag att jobba med tyngre vikter och våga minska på repetitionerna. Idag var jag nere under åtta, vilket innebär att det var riktigt riktigt tungt. Jag hoppas innerligt på lite träningsvärk imorgon. Dagen avrundades med en body step med ett glatt och energiskt gäng. Jag var dock lite tröttare än vad jag förstod. Kändes som jag snubblade över mina egna fötter på speedstep låten och även försökte få några av deltagarna att byta sida om lådan. Utan att de var på fel sida, snacka om snurrig! Kunderna fick sig ett gott skratt iallafall och tyckte att det var skönt att se mig trött. Haha……det får jag bjuda på. Trött blev jag verkligen! Det kändes som jag tog ut mig till 100%. Därför blir det minimalt med aktivitet resten av kvällen och jag ska nog fixa till sängen inför natten alldeles strax.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>