i väntans tider och efteråt

Takter och 8:or hit och dit

Filed under: Träning | Tags: | maj 19th, 2011
Post

Jag lyssnar, räknar och antecknar. Sen gör jag det om och om och om igen……..Har kört sönder öronen både på min man och min egen mamma, som var här på besök. Men sakta och säkert börjar de nya Frisk koreografierna ta en mycket tydlig form. Och numera inte bara i mitt huvud eller i rörelse, utan även på papper. Pust! Det mesta är nedtecknat och strax ska jag och Alma iväg för en generalrepetition innan alltihopa spikas. På tisdag blir det genomgång med alla kollegorna.

Trots att jag haft näsan nere i papper och öronen fulla med musik så har det blivit lite tränat. Mormors besök gav mig möjlighet till en morgonlöptur. Det blev sköna och tysta 12km. Tysta om man bortser från fågelkvitter, men det var himla skönt att slippa höra Frisk-låtarna. På kvällen instruerade jag body pump. Återigen var det ett riktigt girlpower pass. Bara tjejer och mycket taggade. Vi hade riktigt skojigt, trots att batteriet i headsetet tog slut och jag fick ta i från tårna för att höras. Passet och tjejernas energi gav mig en riktig påfyllning i min egen ork. Onsdagkvällen blev lång, men produktiv. När allt är klart och releaset skall jag berätta mer om Frisk4! Nu skall en bebis göras i ordning och en träningsväska packas.

Njut av en skön torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>