i väntans tider och efteråt

Veckans favorit

Filed under: Styrketräning | Tags: | juli 13th, 2011
Post

Styrketräning är underbart skoj just nu. Det är tunga vikter och kontaktfokus som gäller just nu. Idag var det min absoluta favvo muskelgrupp som stod på schemat. Axlar! Efter en natt med alldeles för lite och för osammanhängande sömn trodde jag att det skulle gå trögt och segt. Så blev det inte alls. Det var njutning, svett och tunga lyft rakt genom. 45 minuter går rackarns fort när man har skoj. Och tro mig, jag hade hur skoj som helst! Tröttheten försvann och motivationen var på topp. Hur härligt som helst att få stapla favoritövningar på varandra. Senaste tiden har jag kört axlar ihop med rygg och varit tvungen att gallra och välja. Idag fanns det inga sådana begränsningar. Nya och gamla favoriter fick plats och vore inte det för att jag blev klippt slut i hela axlarna hade jag kört några övningar till. Jag försöker dock hålla mig till högst en timme. Pass som blir längre än så tenderar att bli ineffektiva. På eftermiddagar och kvällar är det lätt att fastna i samtal med kunder och då tiden sticker iväg. Därför är det underbart med mornar. Har jag tur så är jag ensam i gymmet eller på sin höjd med några få andra. Samtalen är få och korta, alla har tider att passa.

Nu är det dock hög tid för mig att ta tag i dagens arbete. Har du någon favorit axelövning får du mycket gärna dela med dig. Vore toppen att ha något nytt eller något jag glömt av att lägga till nästa favoritonsdag!

20110713-091550.jpg

2 Responses

  • Jennie | juli 13th, 2011 @ 06:51 | Svara

    HAHA! gör det den var klockren att ha ute i lekparken med Milo hela dagen också passar den ju även för galej :-D endast 199:- på rea!

  • Ingela | juli 13th, 2011 @ 08:28 | Svara

    Skönt att träningen gick bra trots den lilla sömnen :) Önskade att jag tyckte styrketräning var roligt då det är det jag skulle träna. Ha det fint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>