i väntans tider och efteråt

Vardagsnjutning

Filed under: Styrketräning | Tags: | maj 31st, 2011
Post

Det är magiskt vad en natts god sömn kan göra med en trött kropp och knopp. Jag vaknade mycket piggare och fräschare i kroppen än vad jag föreställde mig när jag somnade in igår. Det gör underverk att få sova med jämnt flöde av frisk luft. Nu när det är varmt även om nätterna har jag fått Björnens tillåtelse att ha fönstret öppet om nätterna. Vi får stå ut med en del oväsen eftersom vi bor mitt i centrala Linköping, men det får det vara värt.

Eftersom jag kände mig helt acceptabel i kroppen så drog jag på mig kläder, pussade på mina två älsklingar och stack till gymmet. Jag fick en timmes styrketräning som jag lade helt och fullt på axlar. Jag hoppade över mitt för tillfället ständiga öppningsövning chins! Där gick gränsen idag, haha…..Det kändes som att dessa skulle stjäla energin som jag ville lägga på axlarna. Det var ett tag sen jag gymmade utan att Alma var med mig i gymmet eller sov i repan. Det var riktigt skönt att få lägga fokus på vikterna, kontakten och mig själv. Det blev rena rama axelhimmelriket med övningar som jag lagt åt sidan under graviditeten och inte plockat upp än. Framförallt liggande och halvliggande övningar för baksidan för axlarna. Dessa utgick då magen var i vägen och sedan tro eller ej så vill man inte ligga på hårt underlag med överfulla mjölkbröst. Även om jag fortfarande ammar så har just den delen stabiliserat sig och det möjliggör att ligga på mage och träna. Axelpasset kan beskrivas med ett ord och det är njutning.Och som pricken över i:et så möttes jag upp av Björnen och Alma på vägen från gymmet. Tillsammans tog vi en ganska kort, men riktigt skön morgonpromenad. Den hjälpte att få igång mina något stumma ben.

Så nu sitter jag här med mina underbart trötta axlar, mindre stumma ben med en smarrig morgonkaffeoch njuter av en riktigt skön tisdag förmiddag. Vad har du haft för dig hitills?

One Response

  • Karro | maj 31st, 2011 @ 10:38 | Svara

    Härlig känsla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>