i väntans tider och efteråt

Sköna måndag

Filed under: Löpning, Styrketräning | Tags: | juli 18th, 2011
Post

I helgen blev det vare sig träning eller bloggande. Istället blev det en massa tid tillsammans med familjen, vila och återhämtning. Det var hur mysigt och skönt som helst och absolut välbehövligt. Imorse var jag full av energi och framförallt hur sugen som helst på att träna. Redan 06.30 påbörjade jag mitt ryggpass och höll igång i nästan en hel timme. Det är fortfarande tunga vikter som gäller, så det blev snabbt svettigt. Under den timmen hann jag med 3 superset och 2 extra ryggövningar, så jag måste verkligen haft bra tempo. Frukosten smakade om möjligt ännu godare än vanligt efter denna urladdning.

Efter en relativt lugn dag på jobbet blev det även lite kvällsträning. Denna gång en löprunda med en sött sovande bebis. Det hade regnat mer eller mindre hela dagen, men klarnat upp framåt femtiden. Så när vi kom ut strax efter sex var luften full av syre, solen sken och det var så där underbart varmt men samtidigt lite svalt som det bara kan vara sommartid efter ordentligt regn. Att springa i det vädret och näsan full av sommardofter var rent nöje. Jag kan berätta att jag var långt ifrån ensam om att vara ute och motionera. Det kryllade av folk som promenera och sprang överallt. Det var inte förrän jag lämnade det populära stråket runt Stångån som det lättade och blev tomt.

Det är lite skojigt att se människors reaktioner när de får syn på mig och vagnen. Det är nästan alltid att jag får ett leende och ofta också några glada tillrop. Bebisar har givetvis en himla positiv effekt på de flesta människor. Att komma springandes med vagn verkar ha samma verkan. Folk ler, nickar och hejjar lite. Det gör ju hela upplevelsen ännu lite trevligare.

One Response

  • Ingrid | juli 19th, 2011 @ 01:00 | Svara

    oj vad snygg du är i kroppen kvinna! nyfiken på 100 dagars utmaningen. den borde vara slut snart va? hur har det gått?. antar super. ! ha en fortsatt bra sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>