i väntans tider och efteråt

Lärorika dagar

Filed under: Styrketräning | Tags: | september 7th, 2011
Post

Jag har lärt mig ett och annat senaste dagarna. Igår fick jag lära mig den hårda vägen att gasbilar saknar reservhjul. Det var ju dumt att jag spenderade en kvart på att försöka klura ut var den kunde tänkas finnas. Men den trevliga och tålmodiga damen i växeln på Engströms bil upplyste mig att jag kunde sluta leta och påpekade vänligt att det fanns ett litet ”gör det själv kit” i sådana bilar. Jag avstod ifrån att testa det och inväntade bärgningsbilen istället. Att försöka provisoriskt pumpa upp däck på arbetsbilen kändes inte lockande. Sedan fick jag spendera dryga timmen och vänta på att däcket byttes. Allt detta pg à en stor spik i ena bakdäcket som tömde det på all luft.

Imorse försökte jag tvätta, överföra musik, packa och aktivera Alma samtidigt. Snacka om att försöka slå knut på sig själv. Så länge jag Harald bara mig själv kan jag hålla tre fyra aktiviteter igång samtidigt. Tillsammans med Alma blir ju allt på hennes villkor. Och egentligen vet jag ju det sen innan, men vissa saker är lite svåra att förlika sig med. Det slutar med att inget blir gjort och vi leker med ett kastrullock istället för alla dessa fina, färgglada och pedagogiska leksaker. Suck!

Innan jag försökte mig på detta omöjliga uppdrag med mulitasking så körde jag ett bröst och armpass tidigt imorse. Det är lite tjat om träningsvärk just nu, men den jag har i latsen är verkligen utöver det vanliga. Idag störde den helt klart under vissa övningar. Plus att jag hade svårt att hitta tempot och kontakten. Det blev ett gympass, så kan man säga. Ett pass på mer vilja än något annat, men det gick. Och det var underbart när det var över. Nu närmast har jag två lunchklasser att instruera. Med lite celsius och piggare huvud borde dessa gå bättre. Håll tummarna!

20110907-115257.jpg

One Response

  • Sunny | september 7th, 2011 @ 04:35 | Svara

    Hur tusan orkar du träna med den lilla energin…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>