i väntans tider och efteråt

Äntligen fredag

Filed under: Löpning, Styrketräning | Tags: | juli 8th, 2011
Post

Det sägs att kondition är en färskvara. Jag tror man kan säga detsamma om arbetsork. Efter dryga 6 månader hemma med blöjor, ammning och diverse andra bebissysslor som huvudsyssla så känner jag mig lite mosig nu när min första arbetsvecka närmar sig sitt slut. Det ska bli skönt med ledighet, tid för mina älsklingar där hemma och sist men inte minst mer sömn!! En power nap mitt på dagen är helt klart underskattad vardagslyx. Även om jag vanligtvis inte tar några sådana så är bara själva möjligheten till det en underbar känsla.

Lite har jag dock mig själv att skylla. Igår morse var jag på gymmet och körde ett tidigt morgonpass. Axlar och rygg, vilket känns idag. Imorse kunde jag inte motstå solstrålarna som letade sig in i sovrummet. Det blev en lite lagom slappt joggad mil. Det visade sig att gårdagens mil med vagn och lite högre tempo hade visst tröttat ut benen mer än vad jag trodde.

Så nu sitter jag på jobbet. Vilar benen, smågäspar och sumerar min första vecka som jobbande mamma. Det känns bättre än vad jag trodde. Det funkar hemma för Björnen och Alma mycket bättre än vad jag vågade hoppas på. De äter, sover, tränar, fikar och leker i massor. I eftermiddag ska jag göra dem sällskap. Då blir det bäbisfika även för min del. Det ser jag verkligen fram emot. Har du något mysigt framför dig denna fredag?

20110708-100140.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>