i väntans tider och efteråt

Welcome to Africa

Filed under: Body Pump, Spinning | Tags: | december 26th, 2011
Post

20111226-182307.jpg

Dagen till ära fixade jag till håret lite extra och fick faktiskt flera komplimanger för kreationen. Spinningpasset var underbart svettigt och jobbigt. Det finns inte mycket till backar i Västafrika så det blev många tuffa minuter i sanden istället. Egentligen är det ju samma sak, men variation gör träningen roligare. Några temposträckor på det så var vi alla genomsvettiga och möra i benen. 45 minuter av BP flög bara förbi. Vi hann med uppvärmning, bröst, rygg, triceps, biceps, axlar, mage. Dvs allt utom benlåtarna. Skön trötthet fanns i hela kroppen redan till stretchlåten. Det tar jag som gott betyg! Jag kommer definitivt sova gott ikväll! Dagen avrundades med fika i gott sällskap! Numera väljer vi helst barnvänliga ställen, speciellt när sällskapet består till 50% av småttingar.

20111226-194119.jpg

One Response

  • Jennie Forsgren | december 27th, 2011 @ 09:56 | Svara

    Cool frippa! ;-) , riktigt snyggt

    Ja det funkar riktigt bra med träningen just nu eller det har det gjort hela hösten, så kul att bygga och ska bli så spännande att se allt när jag drar igång med deffen ;-) .

    Ja visst är det så man uppskattar verkligen barnvänliga ställen betydligt mer då allt blir så mycket enklare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>