i väntans tider och efteråt

Tisdagsnöje

Filed under: body combat, Spinning | Tags: | april 6th, 2011
Post

Måste bara få dela med mig av den totala urladdningen och enorma endorfinkicken som kvällens träning bjöd på. Redan kl 17.05 drog det igång, vilket är tidigt för mig då de allra flesta av mina kvällsklasser ligger kring kl 18. Så jag fick se till att äta tillräckligt tidigt innan klassen. För mig är det optimalt att äta nästan exakt två timmar innan. Allra viktigast är det inför konditionsklass. Jag blir illamående, känner mig tung och otymplig om jag äter försent. Idag fick jag dock till det på ett riktigt bra sätt då lunchen blev riktigt sen och var den perfekta uppladdningen inför spinning 30 och Frisk.

 

Jag var lagom mätt och superladdad när jag kom till gymmet. Ännu gladare blev jag när jag möttes av en fullsatt spinningsal där småpratet bubblade lite här och var. Förväntan och träningslust fyllde luften i salen och det behövdes inte speciellt mycket jobb från min sida för att få igång hela gänget. Ännu bredare blev mitt leende när gruppträningssalen direkt efter spinnklassen fylldes till max av västklädda , laddade och träningssugna kunder. Vi lyfte bokstavligen taket idag! Igår skrev jag att jag planerade att testa mer vikt i västen, vilket jag gjorde med råge.  Plussade 10kg idag, vilket jag kan säga blev sjukt tungt, speciellt efter 30 ruskigt intensiva minuter på cykeln. Pust och stön…… och då återstod det ytterliggare en klass. Ett litet aprilprojekt body combat 30. Idag hade jag nöjet att kunna ta med mig min man och teama tillsammans med honom. Alma blev kvar hemma tillsammans med mormor som vi just nu har hos oss på besök.

Det var ett betydligt mindre, men minst lika taggat gäng som körde ihop med oss. När det kommer till denna klass så ligger inte utmaningen i att orka den, utan i att begränsa sig till endast 30 minuter. Idag när vi passerade den 30:e minuten och jag sa att nu är det slut så möttes jag av så många besvikna ögon att jag inte kunde annat än att ge dem ytterligare en låt. Så på nästan 36 minuter körde vi 5 st låtar. Det var ös rakt genom och hur kul som helst! Jag glömde omgående mina trötta benen som studsat runt med tio extra kilo bara dryg 1,5h tidigare och njöt av alla 36 combatminutrarna……..

One Response

  • Petra | april 6th, 2011 @ 12:22 | Svara

    Låter underbart! :-)

    Nattinatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>