i väntans tider och efteråt

Testar 2 barnslivet

Filed under: personligt, Spinning | Tags: | juni 28th, 2011
Post

Det har varit en oerhört lång dag idag. Den startade redan 06.40 med 30 minuter mage och 30 minuter spinning. Kort och intensivt är passande beskrivning av de båda. Jag hade nog egentligen hellre styrketränat eller tagit en löprunda ute. Men som instruktör får man mobilisera om lusten och se till att vara peppande och inspirerande ändå. Det gäller att få kunderna att känna sig nöjda med sitt val att dels kliva upp tidigt och dels att välja bort utomhusaktiviteter. Båda 30 minuters klasserna swischade bara förbi idag, så jag kan nog säga att jag lyckades idag. Tyvärr hann jag inte med någon styrka efteråt och inte heller senare på dagen eller kvällen heller.

Anledningen till att det inte blev något gymmande är just testet av 2 barnslivet. Jag har sen tidig eftermiddag varit barnvakt åt en minst sagt livlig 6 åring. Vi har gungat, lekt, lagat mat och framförallt pratat i massor. Den tjejen kan verkligen snacka. Detta samtidigt som jag haft hand om Alma. Stundvis så har det varit lite utav en utmaning att få allt att gå ihop. Men nu till slut ligger båda flickorna i sina sängar och sussar sött medans jag pustar ut framför datorn med Björnen vid min sida. Sängen kallar även på mig. Den enda frågan som återstår är om hur jag ska göra imorgon bitti. Gymma, springa, vila??? Jag tar nog och sover på saken…….sov gott!

One Response

  • Ingela | juni 30th, 2011 @ 09:37 | Svara

    Du kan få låna mina stora närsomhelst för att testa 3barnslivet ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>