i väntans tider och efteråt

Svettigt

Filed under: Spinning | Tags: | november 13th, 2011
Post

Först och främst måste jag krypa till korset och erkänna. Joanna jag har syndat. Jag skyller på förkylningen. Igår kväll tog jag time out på sockerfria november och köpte godis. Huruvida det hjälpte att bli av med snorandet vette katten, men jag mår helt klart bättre idag. Så med denna lilla tabbe i bagaget förlänger jag den sockerfria november med en vecka in i december. Rätt ska vara rätt.

20111113-104621.jpg

Jag har mått så bra så denna söndag har gått i ett. Ett styrkepass imorse, babysim och familjetid, mat och matlåde lagning och bäst av allt ett riktigt bra spinningpass. Jag ville egentligen springa, men sansade mig och valde att besöka mitt gamla gym World Class och inspireras av en grym fd kollega Jenny . Söndagar är visst intervalldag hos Jenny. Och jiösses vad vi körde intervaller. Det fanns inte en torr millimeter på hela mig när dessa 57 minuter trampandes var över. Riktigt tufft, riktigt jobbigt och hur underbart som helst. Jag släpade mig hem med trötta ben och mycket glädje i själen. Tack Jenny! Det var välbehövligt och underbart. Hade jag möjlighet skulle jag komma och vara med fler gånger.

One Response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>