i väntans tider och efteråt

Spinning around

Filed under: bloggutmaningen, Spinning | Tags: | april 28th, 2011
Post

Det har varit en riktigt skön dag idag. Lite sovmorgon, babysång och lång lunch ute i gräset under klarblå himmel. Att jag sedan fick in både ett styrkepass och min vanliga intervallspinning innan det blev kväll har varit pricken över i:et. Så nu är jag lite, lite brunare och mycket, mycket tröttare. Jag planerade för en löptur på morgonen imorgon, men skall skjuta på den fram till söndag. Imorgon bitti blir det en 45 minuter lång spinningklass som jag ska vicka på. Det blir lite skojigt att känna hur benen känns med knappa 12 timmar vila emellan de två passen. Min förhoppning är att orka med ett styrketräningspass direkt efter spinningen. Måste bara se till att få med mig något litet att äta så jag orkar.

Jag har varit usel på att svara på frågorna i bloggutmaningen. Jag skall försöka bättra mig nu mot slutet. Fråga nr 23 handlar om vilken idrott jag skulle vilja utöva. Just detta med idrott är på sätt och vis inte riktigt min grej, då jag ytterst sällan tittar på idrott på tv. Det finns många häftiga idrottsgrenar som jag önskar att jag testat under min tonår som exempelvis gymnastik. Idag svarar jag dock triathlon. Det är galet vad dessa människor är uthålliga. Det är riktigt imponerande. Så med tanke på deras prestationer borde jag greja ynka 45 minuter på spinningcykeln imorgonbitti. För säkerhetsskull skall jag dock gå och lägga mig meddetsamma!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>