i väntans tider och efteråt

Spinning with the devil

Filed under: Spinning | Tags: | september 20th, 2012
Post

Jag vet inte om jag ska hata dig eller älska dig? Av någon anledning så får jag sådana kommentarer och omdömen efter mina spinningpass. Det är givetvis sagt med glimten i ögat och ett leende på läpparna, men det får mig ändå att undra….. Så jag frågade! Det är visst så att jag peppar på ett för många tilltalande sätt. Sätter ord på känslan, både den som bör finnas i kroppen och den vi vill uppnå. Lite spännande att få höra, eftersom jag i mitt dagliga arbete jobbar mycket med positiva omformuleringar. Det verkar som att det ena jobbet gynnar det andra. Jag driver visst mina deltagare likt en galen slavdrivare (fast det menat på ett bra sätt, haha) dvs jag håller igång dem. Ger dem nya utmaningar, nya miljöer, nya instruktioner. De vet vad de ska söka efter och var och framförallt hur. Du säger ju aldrig att vi ska dricka vatten eller dyl! Det är hur bra som helst! Och man känner sig utmanad! Nu djäklar ska jag oxå orka stå hela låten.

Jag är mycket glad att jag tog mig tid att fråga lite och var lite extra nyfiken. Nu fick jag mest applåder och hejjarop och hoppas att även förslag på ändringar kommer komma i liknande samtal.

Nu är jag lite extra trött och lycklig efter 75 minuter spinning!

20120920-203214.jpg

One Response

  • Lonisa | september 21st, 2012 @ 01:40 | Svara

    Vilar du benen idag då? kan tänka mig att ett sådant långt pass känns….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>