i väntans tider och efteråt

Skön helg och krångliga bokstäver

Filed under: body step, Spinning | Tags: | november 25th, 2012
Post

Helger går alldeles för fort! Det är ett faktum. Denna har jag dock lyckats med att både instruera två klasser, en body step och en spinning 90, mosa ur mig ett styrketräningspass som fick armarna att darra och vara social. En riktigt bra helg helt enkelt. Det som fastnade på bild var min spinningfrisyr, a la afro.

20121125-195857.jpg

Bokstäverna däremot börjar ge mig huvudbry…. X? Y? Z? Hmmmmm… Det enda ordet jag kan på X är xylitol. Och det finns förvisso i de flesta tuggummi sorter jag köper. Det jag inte visste var att det kan även kallas för björksocker.

20121125-205102.jpg

Y som i yoga. Jag och yoga, närmare bestämt power yoga har en historia ihop. För nästan tiotal år sen gick jag en grundutbildning och efter det följde några yoga intensiva år. Power, kundalini och ashtanga yoga. Helgkurser, kvällskurser och hederliga pass för andra instruktörer. Jag var himla mjuk och smidig då, på den gamla goda tiden.

20121125-210025.jpg

Och till sist ett Z som i Zubrowka, vilket är en polsk vodka sort. Den är smaksatt med en speciell sorts gräs, myskgräs. Zubr betyder vinsent och dessa gillar visst det gräset, därav namnet. Den är svagt gul och har en mild och lite speciell smak. Godast när den blandas med apelsinjuice! Hett tips!

Nu ska transportryggan packas och förberedas inför en ny fullspäckad vecka. Imorgon startar även ”ut och springa 20 min om dagen” utmaningen! Häng gärna på!

One Response

  • Sara | november 25th, 2012 @ 10:32 | Svara

    Ja de där bokstäverna ska man vara glad man kommer på nåt över huvudtaget!
    Kan du lägga ut den där länken om 20 min om dagen – sugen på att haka på!! Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>