i väntans tider och efteråt

Raw spinn

Filed under: Spinning | Tags: | januari 2nd, 2011
Post

Det blev ”Raw spinn” idag på mitt nya gym Frisk. Det var en grym intervallklass med tuff musik och en galet peppande kollega Petra. Jag tog ut mig till max. Massor av stående backar avlöste varandra under de 50 min klassen höll igång. Jobbigast för mig och mitt snitt var de snabba stående backarna, då fanns det en liten antydan till att det brände litegrann runt ytterkanterna av snittet.

Men som sagt jag tog ut mig allt jag kunde. Svettig och med darriga ben tog jag mig hem till en Alma som sov sött medans pappa Björn lyssnade på combat musik. Det verkade som de haft de mysigt medans jag satt och svettades på cykeln.

Igår hann jag inte skriva något alls då all ledig tid gick åt att amma, byta blöja eller bära runt på en närhetstörstande liten Alma. Det är helt otroligt att jag hann med både 50 min styrka och en lika lång promenad med barnvagnen. Känner mig nöjd med starten på det nya året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>