i väntans tider och efteråt

Mitt i arbetsveckan

Filed under: mat, Spinning | Tags: | oktober 13th, 2010
Post

En lagom nästan sju minuter lång uppvärmning, två långa backar och två raksträckor. Det var morgonens spinning upplägg. När vi startade var det mörkt ute och deltagarna valde att ha det mörkt inne i salen.

Jag hade lite omedvetet valt låtar med mycket trummor precis där i början. Detta bidrog till en mjuk och nästan lite meditativ stämmning i salen. Det var en härlig upplevelse. Ibland lyckas man skapa den där känslan av närvaro och fokus bland deltagarna. Så kändes det för mig idag. Jag var supernöjd efteråt.

Jag var även nöjd med min puls och min egen prestation. Pulsen stack upp och över 150 flera gånger, men bara korta ögonblick. Jag kunde hitta passande motstånd till tempot så att även benmusklaturen fick jobba.

Både frukosten och lunchen smakade himmelskt bra. Just nu är det mycket lax på min lunchtallrik. Idag med lite ris och massa sallad på spenat, morot, paprika, avokado och räkor.

One Response

  • Jessica | oktober 13th, 2010 @ 05:29 | Svara

    Låter som ett underbart spinningpass! Jag som får äran att äta lunch med dig på jobbet nästan varje dag kan inte annat än instämma. MYCKET lax blir det! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>