i väntans tider och efteråt

Konsten att ladda om

Filed under: Body Pump, Spinning | Tags: | november 4th, 2011
Post

Det var med trötta ben jag gick till sängs igår. Body step suger musten ur varenda lilla del utav mig. Att sedan dra på sig 10kg tung viktväst och köra ytterliggare 30 minuter är inte att leka med. Kombination av body step och Frisk är galet tufft! Gissa om jag sovit gott hehe! Jag är även riktigt nöjd med sovtiden inatt oavbrutet mellan 23 och 04 då Alma flyttade in i vår säng och sedan ytterligare nästan 2 timmar. Klev upp någon minut i sex och kände mig pigg. Just nu testar jag att köra morgonträning helt ren dvs utan vare sig någon minifrukost eller celsius. Igår var det segt medans idag gick det super bra. Det är alltid lite lättare att ta i på instruktörscykeln än i sin ensamhet ute i gymmet. Jag får alltid en kick av att se deltagarnas kämparglöd och ansträngningar. Och idag tog gänget i, tro mig. Det var ingen lätt sträcka jag tog med dem på. På ett eller annat sätt klättrade vi i svettiga och underbara 41 minuter. Sen var allafall jag klippt slut och nästintill hallucinerade om min omlett, kesella och framförallt kaffet. Efter en sådan urladdning smakar frukost himmel. Idag fick även Alma sitt första stekta ägg som hon slukade glatt.

Så mätta och belåtna pysslar vi med lite av varje medan jag försöker att mentalt ladda om för lunchträning. Idag är det pump 30 och mage. Helst skulle jag ta en liten tupplur och fylla på energin på det sättet. Men med senaste dagars erfarenhet gissar jag att Alma kommer inte somna före elva. Så jag gör det nästbästa. Håller igång fram till klasserna med sikte inställt på att vila efteråt.

Jag tycker det är nästan svårare att ladda om när jag har några timmars mellanrum än när klasserna ligger nära varandra. Då kam jag använda energin från den första klassen och få den att bära även genom nummer två. Så nu ska väskan packas om, bebis stoppas ner i vagnen så tar vi en promenad inför urladdningen på lunchen. Ha en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>