i väntans tider och efteråt

Jag vill bara le!!!

Filed under: Spinning | Tags: | november 25th, 2011
Post

Det är med ett stort leende på läpparna som jag har påbörjat denna fredag. Det är tufft att kliva upp 05.45 denna mörka årstid, men värt varenda vaken sekund.
Vitamindosen stod redo och förberedd att intas direkt på morgon.

20111125-091330.jpg

Dagens upplägg för spinn 45 var backintetvaller. Lite galet upplägg för en morgonklass, men det var ju utlottning av lite priser. Vi har en spinning chalange som pågår på gymmet just nu och folk spinner som galningar. Imorse lottade jag ut två resepack av Redken produkter. Två stycken deltagare fick vinna dessa plus lite smått och gott i en liten finfin goodiebag. Själva klassen var i tuffaste laget för en morgonklass, men tillsammans tog vi oss hela vägen över mållinjen. Att se andra träna hårt och ta i är glädje rakt in i hjärtat. Spinning outfit denna morgon.

20111125-092021.jpg

Avslutningsvis ett litet smoothie tips! Imorse hade jag lite kvar av gårdagens kesella, mango och passionsfrukt blandning. Så jag pressade en apelsin, en bit ingefära och en lite bit lime. Blandade ihop och fick en frisk, fräsch och proteinrik smoothie. Hett tips!!

20111125-092241.jpg

Nu är frukosten i magen och jag och Alma gör oss redo för en skön fredag. Hon ska äta lunch med sin pappa och jag skall köra lunchklass body pump 30 & mage!

One Response

  • Jenny | november 25th, 2011 @ 11:31 | Svara

    Perfekt start! Jag får hålla till godo med spinning ikväll….nästan lika bra som morgonpass, men bara nästan..:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>