i väntans tider och efteråt

Jag andas, ler och njuter

Filed under: Spinning | Tags: | september 14th, 2012
Post

Fredagar må vara toppen då det är veckans sista arbetsdag. För mig betyder fredag framförallt ren och skär träningslycka!!! 45 minuter spinning ger mig fantastiskt start på dagen och helgkänsla redan från start. Mina grymma deltagare håller närvaron på topp trots att mornarna börjar bli mörka och kalla. Det i sin tur ger mig en massa motivation att förbereda genomtänkta och genomarbetade pass. En riktig win win situation!

20120914-093340.jpg

Idag trampade vi oss genom 6 backar och en raksträcka. Allt med fokus på uthållighet och inte en enda intervall så långt ögat kunde nå. 42 minuter räckte faktiskt för både mig och mina deltagare för att stupa över mållinjen. Nöjd med mig själv, nöjd med mitt pass och nöjd med mitt spinninggäng! Låt fredagen ta fart.

Senaste tiden har ju inläggen här på bloggen lyst med sin frånvaro. Anledningen är den för tillfället bistra verkligheten där tidsbrist råder. Mina dagar har bokstavligen flugit förbi. Jobb, träning, koreografipluggande/övande och så mycket familjetid som kan rymmas på den resterande tiden. Sömnen har naggats i kanten och löprundorna ställts in. Nu längtar jag tills releaserna är över och livet kan rulla i lite mer behagligt tempo.

One Response

  • Stina | september 14th, 2012 @ 10:57 | Svara

    Vilken underbar start på helgen! Ja, det där med tidsbrist är ju ett känt faktum när man ska pussla ihop livet med jobb, träning, familj, vänner och allt annat.. Hoppas iallafall att du och familjen får en härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>