i väntans tider och efteråt

Endorfiner till frukost

Filed under: Spinning, transportlöpning | Tags: | maj 18th, 2012
Post

Jag kan bara inte låta bli en transportrunda när tillfälle bjuds. Fredagmornar är tacksamma på det sättet. Jag får kliva upp hur tidigt jag vill, sticka ut när jag vill (förutsatt att jag är på gymmet 06.20) och spinnandet blir riktigt bra efter transportrundorna. Jag tänker bättre i rörelse och planerar oftast upplägg på klassen under tiden jag springer. Så även idag. Solsken, blå himmel, tomma cykelvägar och frisk luft. Det kan ju inte bli bättre än så.

Att sen kliva in i en nästintill fullpackad spinningsal och få känna på gruppens dagsform. Idag var vi riktigt starka. Jag öppnade med en lätt stigande backe i lagom behagligt start tempo och sedan gav jag gruppen möjlighet att välja inför varje ny sträcka. Backe eller raksträcka? Majoriteten ropade klättra!!! Så vi fortsatte uppför tills det återstod bara 10 minuter utav dagens 42. Då blandade jag upp det med en lång skön raksträcka och en sista galen intervallomgång. Hur svettigt och roligt som helst. Fredagen har ytterligare en gång börjat på bästa möjliga sätt.

20120518-104415.jpg

2 Responses

  • Sofia - ett bättre du | maj 18th, 2012 @ 01:00 | Svara

    Transportlöpning är ju grymt!!! Nu när jag är föräldraledig så kan jag riktigt sakna transportlöpningen. Även om jag i och för sig fått löpförbud från min naprapat…. så jag hade ju faktiskt inte kunnat springa hur som helst.

  • Jenny | maj 18th, 2012 @ 01:18 | Svara

    Grym start! Transportlöpning verkar ju väldigt effektivt! Känns dock lite saftigt att transportlöpa in till stan från Linghem varje dag……men vem vet???? Ha en bra helg! Ska tydligen bli sommar på söndag……som vi längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>