i väntans tider och efteråt

Efterlängtad fredag

Filed under: Spinning | Tags: | juni 29th, 2012
Post

Förra veckan dansades det runt midsommarstänger runtom i hela landet. Mitt spinningpass ströks ur schemat då gymmet hade specialöppet. Så denna morgon var verkligen efterlängtad. Äntligen var jag tillbaka i sadeln ( onsdagarna har jag inte riktigt vant mig vid än) och så var ju mina fredagskämpar också på plats. Vi trampade i 42 minuter och 12 intervaller hann vi bränna av innan tiden tog slut. Jag hade givetvis planerat innan, förberett musik och sett till att alla delarna klaffade. I perioder har jag mer kört på känsla och skapat passen under tiden de pågått. Det har sin charm och ger ju oändligt med utrymme för att följa kundernas önskemål. Men ju längre tiden gått desto mer gillar jag att ge mina deltagare en liten mentalkarta innan start. Det hjälper dem att fördela kraft och våga känna på bristningsgränsen. Sedan är ju musiken avgörande, för mig allafall. Den och övningen ska verkligen passa ihop. Musikanalys är verkligen o och a i spinning. Idag kände jag mig nöjd med mitt verk. Och så fick jag även lite uppslag till onsdagens 60 minutrare.

20120629-182306.jpg

Avslutningsvis måste jag bara tillägga att jag givetvis längtat efter fredagen då den innebär helg. Och helg betyder tid tillsammans. Just fredageftermiddagar är extra mysiga då jag hämtar min lilla solstråle tidigt på dagis.

20120629-182548.jpg

2 Responses

  • Claudia | juni 29th, 2012 @ 07:28 | Svara

    Så söt lilla Alma! Vad stor hon blivit! =)
    Är din onsdagsspinning nåt du kommer köra hela sommaren eller..?

  • Marta | juni 30th, 2012 @ 06:38 | Svara

    Claudia! Alma växer galet fort, leker och pratar och är en egen liten individ. Onsdagar spinnar jag 60 minuter 18.20 hela juli. Kom och hälsa på!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>