i väntans tider och efteråt

Dagens dubbel

Filed under: Spinning | Tags: | oktober 21st, 2011
Post

Fredagar i dagsläget betyder dubbelpass. Först ut spinning 45 06.40 imorse och sedan 11.30 Frisk&Mage. När jag vaknade första gången imorse var inte klockans än halv fem. Det var min lilla, fina Alma som talade om med högt vrål att ligga ensam i sin säng i sitt rum är inte speciellt mysigt. Jag hämtade henne in till oss och ganska snart somnade vi om. Andra gången jag vaknade var kl 05.45 dvs tid att kliva upp för att hinna med lite morgonbestyr I lugn och ro innan det var dags att cykla till gymmet. Idag var det tungt att kliva upp. Veckans hårda styrketräning känns lite överallt och gårdagens body step känns definitivt i både lår och vader. Så istället för att kliva upp och förbereda mig så somnade jag om. 06.13 vaknade jag med ett ryck och bokstavligen flög jag upp ur sängen. Alla mina morgonrutiner gick i ett rasande tempo. Jag kom i tid till gymmet och hann tom fundera lite över dagens klassupplägg. Till slut valde jag att hålla mig till samma som de senaste tre veckorna. Dvs upplägget med tre långa backar. Idag sög det ordentligt i benen i dem där backarna och för första gången på länge kände jag mig nästintill illamående efteråt.

20111021-042103.jpg

Dusch, frukost och lite vila innan det var dags för den andra omgången. Sju kilo i västen var mer än tillräckligt idag. Svettigt och tufft!

20111021-044200.jpg

Nu lägger jag träningsskorna på hyllan för idag och siktar in mig på fredagsmys med min lilla familj.

2 Responses

 • Camilla | oktober 21st, 2011 @ 05:14 | Svara

  aha, då vet du hur jag kände mig förra gången jag var med =)
  Vilade igår, o shit vilken skilnad!!! o så , Jessies skor….
  Men vilken ENDORFINKICK!! Tack för en bra start på dagen!
  Ha en underbar fredag o en härlig kväll!!!

  Massor med kramar !
  //Camilla

 • Joanna | oktober 22nd, 2011 @ 06:52 | Svara

  Jag har utmanat dig i min blogg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>