i väntans tider och efteråt

Bara nöje………

Filed under: Spinning | Tags: | december 27th, 2010
Post

Det blev en spinningklass idag! Och så himla nöjd jag känner mig med min egen insats. Det var nästan uteslutande intervaller av olika slag och jag jobbade upp pulsen ordentligt under de allra flesta tillfällen. Det var svettigt och jobbigt och alldelles underbart att ta i och känna gensvaret i kroppen. Slutkörd och med trötta ben tog jag mig hemåt. Idag behövde jag inte stressa då Alma sov tydligen sött. Det hade hon tydligen gjort sen hon somnade i min famn efter vår lilla mjölk uppladdning. Jag hade sparat all mjölk spill från dagens alla amningar för att Björn skulle kunna mata henne om behovet uppstod under tiden jag var på gymmet. Men det behövdes inte! Det blev istället en lång och mysig amningsstund efter jag landat hemma, duschat och ätit lite.

Känner mig riktigt nöjd och smider nu lite planer för hur resten av veckan ska se ut träningsmässigt. Riktigt riktigt sugen på en testomgång bland hantlarna. Jag får börja där jag slutade vid sista tillfällen innan förlossning, men det är bättre än inget alls. Måste bara koordinera detta med min kära man och hans träningsplaner.

2 Responses

  • Tea | december 28th, 2010 @ 04:51 | Svara

    Vad härligt! Låter som ni börjar komma in i en bra rytm. Bara att ge järnet och ta tillvara på både träningstillfällen och myset med familjen! Duktig du är Marta!!

  • Marta | december 28th, 2010 @ 09:24 | Svara

    Tack Tea. Jag gillar ju att träna så det går lite av sig självt att prioritera det på Almas långa sovtillfällen. Hoppas bara att hon fortsätter vara så här lätt att ta hand om. Äter, sover, bajsar och gråter mest när vi byter blöja eller tar på byxor. Det kan man leva med ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>