i väntans tider och efteråt

Årets sista dag

Filed under: Spinning, TRX | Tags: | december 30th, 2011
Post

Jag vill börja med ett tips och en reflektion. Tipset handlar om väckarklocka app till iPhone. Jag har länge använt en app som heter just alarm clock och den har funkat felfritt. Jag gillar att kunna välja ljud/låt att vakna till, lite beroende på vilken aktivitet som väntar. Sista veckan har appen dock strulat en hel del. Imorse hände det som är mångas (inkl mig) stora skräck. Appskrället startade aldrig!! 06.07 vaknade jag av mig själv och kände att något inte riktigt stämde. 06.40 startar min morgon spinning. Det fick bli en extra snabb och effektiv morgontoalett. Jag hann, till och med med god marginal, men jag ogillar den stressen. Så vad du än gör, skaffa inte denna app.

Reflektionen är en fortsättning på morgontemat. Igår önskade Björnen att få köra ett morgonpass ihop med en kompis. Givetvis fick han det, det gäller att ge och ta när det kommer till träningstider. För min del blev det en sovmorgon. Därefter följde en riktigt seg dag. Jag tror att jag inte kom igång förrän det var dags att köra mina kvällsklasser. Och då snackar vi kl sex på kvällen. Slutsatsen är att jag just nu verkar bli mer trött och seg än utvilad av sovmornar. Min bästa sovtid är kvällar. Morgonpigg och kvällstrött!

Och nu till slut, årets sista dag. Imorgon räknas ju inte riktigt då det är nyårskänsla över alla aktiviteter. Imorse blev det årets sista spinningpass och dagen till ära bjöd jag på lite tuffare, lite längre och förhoppningsvis mycket roligare. Upplägget var ett utav dem allra enklaste. Klättra uppför backen och spurta utmed raksträckan. 42 min senare fanns det inte en enda torr fläck på mina kläder. En underbar start på dagen.

Resten av denna dag skall jag tillbringa med olika slags förberedelser. Lite nya koreografier ska pluggas, både ett nyårspass och nyårsmat skall förberedas. Däremellan siktar jag på att få in ett TRX-pass på hemma plan. Hur spenderar du årets sista dag?

20111230-105404.jpg

2 Responses

  • Joanna | december 30th, 2011 @ 09:29 | Svara

    Jag ska träna på årets sista dag (alltså nyårsafton)! Har förhandlat till mig lite egentid. Jag får nog dock ta och öva korregrafier och leta musik på denna egentid – för ngn annan träning hinner jag nog inte med innan 13 januari då jag ska köra första två passen =)

  • Karro | december 30th, 2011 @ 11:54 | Svara

    Jag ska utpå en löparrunda med barnvagn.
    Gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>