i väntans tider och efteråt

75 minuter lyckorus

Filed under: Spinning | Tags: | januari 19th, 2012
Post

Det är numera sällan jag instruerar spinning på kvällstid, så jag var både laddad och förväntansfull inför kvällens 75 minuter långa klass. Efter en del velande fram och tillbaka valde jag ett gammalt och välbeprövat upplägg, som jag vet funkar utmärkt till just 75 min klass. Grunden är en 20 minuter lång bana som körs 3 varv. Idag bestod banan av dryga 5 min som var lättkuperade, dryga 10 i en ordentlig backe som planade ut i en raksträcka i ytterligare 5. Sen kan man variera sig oändligt inom varje enskilt varv. Det var galet svettigt och drivande ikväll. Det gänget som var där jobbade på riktigt bra. För min egen del gick det hur bra som helst. Dryga två timmar innan passet laddade jag med två kokta ägg och en ny variant på raw smoothie.

20120119-224809.jpg

Även Alma fick smaka på den. Därav sugröret med kossan. Idag mixade jag havredryck med lite banan, mango, riven ingefära och givetvis mesqitue. Gårdagens gröna eftersmak fanns inte idag. Dagens smak var frisk och lite syrlig. En klar favorit, sim gav mig ruggig energi till spinningen. Jag kommer sova himmelskt gott inatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>