i väntans tider och efteråt

Spinn and feel

Filed under: Gravid, Träning | Tags: | september 8th, 2010
Post

Det blev som sagt spinning express dvs 30 min klass igår em och 45 min spinning imorse. Dagens klass är min egen medans den igår var ett vik för en sjuk kollega.

Själva klasserna gick ganska ok. En förnimmelse av kramp i vaderna kände jag av vid båda tillfällen. Vet inte om det kan vara vätskebrist. Det är ju lite av ett dilemma detta med att dricka tillräckligt och inte bli galet kissnödig innan klassen är slut.

Upplägget på express klassen var med fokus på backe. Det är svårt att hålla pulsen lagom hög på de lite snabbare partierna när motståndet hänger med och ökar. Det tenderar även pulsen göra.
Sammanfattning av express klassen:
28 min cykling
Snittpuls 134
Maxpuls 157

Upplägget imorse var variation och minimalt med intervaller. Sista 15 min mycket stående. Handposition 2 dvs running position känns mycket bra. Handposition 3 däremot är lite mer obekväm. Jag känner mig av förklarliga skäl alltmer framtung. Vill dock poängtera att alla positionerna känns fysiskt helt ok fortfarande.

Spinn 45
43 min cykling
Snittpuls 131
Maxpuls 159

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>