i väntans tider och efteråt

Räknar och räknar

Filed under: Träning | Tags: | juni 26th, 2013
Post

Just nu räknar jag mest dagar till semester! 2 hela arbetsdagar kvar och sedan mitt livs första riktiga sommarsemester. FA dvs före Alma valde jag som oftast att dela semester i två. Lite på sommaren och resten senhöst eller slutet av vintern. Då bar det som allra oftast iväg till avlägsna soliga platser. Nu när min tid styrs mer av andra än mig själv så får jag gilla läget och semestra under svensk sol. Det går nog det med. Att åka på semesterresa till solen när Sverige är som finast känns än så länge långt bort. Och än hyser jag hopp om soliga dagar på hemmaplan.

Förutom att räkna dagar så har jag räknat och synat lite närmare senaste åtta veckornas träning. Lagom till första semesterveckan skall jag försöka mig på att jobba på lite mer uthållighet i min styrketräning. Det innebär kort och gott att vikterna får sjunka en smula och antalet repetitioner skall öka. Två veckor bör vara ett minimum. Sedan måndag har jag även räknat antal uteblivna löppass. Idag borde jag ha sprungit nr 2 av fyra. Hur många har jag sprungit? Noll!! Varför undrar du kanske. Det berättar jag gladeligen. I måndags körde jag ben, med den klassiska ass to the grass stilen. Resultat är totalt oanvändbara ben. Jag är nöjd (stel, stum och orörlig)med benpasset, samtidigt en smula snuvad på löpning. Lyckligtvis finns det fyra dagar kvar på denna vecka. Lagom för fyra löppass.

Sist men inte minst räknade jag flitigt på takter, åttor och diverse bodybalance rörelser inför release 61. I tisdagsmorse guidade jag mitt lilla gäng genom en första omgång och så fort vi var klara så längtade jag till nästa. Just release 61 är helt och hållet i min smak. Mjuk, följsam men även ruskigt utmanande, tuff och cool. Du som ännu inte testat, do it! Du kommer inte ångra dig. Finns du i närheten av Linköping är du välkommen på ett gästbesök hos mig.

20130626-185858.jpg

One Response

  • jossan | juni 28th, 2013 @ 10:08 | Svara

    Grattis till semestern :) Hoppas du får sova inatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>