i väntans tider och efteråt

Produktivitet

Filed under: mat, Träning | Tags: | april 5th, 2011
Post

En ny dag har börjat och jag är redan igång. Strax efter halv sex vaknade Alma för en tidig första frukost och för ovanlighetens skull somnade hon om innan hon hunnit svälja sista mjölkslurken, därför passade jag på att hoppa in i löpkläderna och ge mig ut på en morgonrunda. Frisk skön luft och mer eller mindre folktomt, precis som jag gillar det. Det var dock himla segt de första två kilometrarna. Benen var tunga och kroppen ville inte riktigt hitta en högre mer behaglig växel. Med mina 3 kvällsklasser att instruera i bakhuvudet nöjde jag mig efter dryga 5 km och ägnade faktiskt nästan en kvart åt strech här hemma. Det händer ju inte speciellt ofta så jag känner mig lite extra bra idag!

Med skön känsla i kroppen och strechade ben har jag dragit igång lite andra hemamfix projekt här hemma. En av dem är tillverkning av mandelmjöl. Enkel, men mycket högljudd syssla. Använder mandelmjöl i mina morgonpannkakor och experimenterar med olika grader av malning på mandlarna. Här nedan kan du se morgonens skörd, nästintill finmalet. Eller så finmalet det kan bli i en matmixer. Under tiden går musiken till dagen spinning, Frisk och combat klass varv på varv i stereon. Alma verkar gilla den minst lika mycket som sina trollsånger. Speciellt om mamma bjuder på lite dans till……….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>