i väntans tider och efteråt

Planerar och klurar

Filed under: Träning | Tags: | oktober 29th, 2012
Post

Att transportlöpa senhöst och förhoppningsvis genom vintern kräver mer genomtänkta logistiklösningar än sommarens bekymmerafria dagar. Ryggsäcken blir tyngre då kläderna blir allt tjockare och jag har under helgen klurat på hur jag ska förflytta jacka och skor mellan hemmet, gymmet och jobbet. Det räcker ju inte med en extra tröja eller sjal. Bästa lösningen hitills är att ha en jobbuppsättning som jag har endast mellan jobbet och gymmet. Och en mycket varm, men tunn jacka för eventuella cykelturer. Det är ju inte alltid jag springer både dit och hem. Denna vecka kör jag varannan dag. Imorse cyklade jag till gymmet och körde ett så hårt ryggpass jag bara kunde. Sedan lämnade jag alla träningskläder inklusive ryggsäck på gymmet och cyklade till jobbet. Efter jobbet cyklade jag till gymmet, bytte om, lämnade skor och jacka och sprang hem. Lite stressigt, men imorgon har jag både kläder och cykel redo på jobbet.

Förutom att klura kring logistik har jag även försökt lägga upp någon planering för min styrketräning. Den har verkligen hamnat i skymundan denna höst. Med nuvarande upplägg ska jag få in 4 nästan en timme långa pass/vecka. Efter en del velande fram och tillbaka ska jag lägga fokus på lägre vikter, fler repetitioner och god kontakt fram till Lucia. Jag märkte under sista veckorna innan semestern att träning med tunga vikter hade ofta skett på bekostnad av just kontakten. Jag märker att den uthållighet jag hade ex tack vare att jag regelbundet instruerade pump är puts väck. Så vem vet jag kanske till slut blir sugen på att instruera pump!

20121029-201006.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>