i väntans tider och efteråt

Om och om igen

Filed under: Träning | Tags: | mars 10th, 2013
Post

Det har blivit lite för mycket av det goda de senaste dagarna. Grovt räknat så har jag ca 10 timmar konditionsträning i kroppen på tre dagar. Mest givetvis i benen, som just nu är mer tunga stockar än något annat. Jag har övat flitigt, kört underbara releaser och toppat det hela med två klasser idag.

20130310-193031.jpg
Underbara bodystep gänget i färgglada tights. Engagerade deltagare tar alla utmaningar på största allvar. Det började med ett instagramkort och slutade med ett helt gäng som införskaffade brallorna.

20130310-193241.jpg
Team bodycombat! Svettigt, tufft och underbart. Det blir alltid lite roligare när det är en team. Delad glädje är dubbelglädje. Tröttheten efteråt var bedövande. Att sedan direkt dagen efter ge sig på ytterligare en bodystep och spinning på det var helgalet. Det gick mer på vilja och deltagarnas energi än något annat. Jag hade roligt och jag tog ut mig, tack vare just mina deltagare. Utan dem hade jag både stupat och krupit ihop i fosterställning golvad av mjölksyran.

20130310-202833.jpg
Jag avslutar med en bild på mitt skåp på gymmet. Nypåfyllt och laddat med kläder för träning och jobb. Jag fick en förfrågan att tipsa om träningskläder. I min träningsgarderob finns mycket Adidas och Nike. Båda är märken som håller vad de lovar. Kläderna kostar något mer, men de håller både passformen och färgen tvätt efter tvätt. När det kommer till sportbh så använder jag just nu uteslutande Pierre Roberts. Dessa finns i många fina färger, ger bra stöd och är helt enkelt sköna.

2 Responses

  • Lonisa | mars 11th, 2013 @ 11:10 | Svara

    Vilo dag idag då kan jag tänka mig..

  • jossan | mars 12th, 2013 @ 07:30 | Svara

    Imorgon ska vi fightas igen :) Superkul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>