i väntans tider och efteråt

Ofrivillig löpning

Filed under: Träning | Tags: | oktober 26th, 2012
Post

Igår gick vädret all in här i Linköpning. Det bjöd på regn, hagel och snö. Jag lyckades pricka in haglet på min cykelfärd hemåt. Blöt och genomfrusen landade jag hemma. På med onepice och ner under filten för lite extra sömn innan Alma och Björnen kom hem. Det var läkande att få sova lite extra och vila lite. Kroppen värker både här och där efter alla träningspass denna vecka.

20121026-104939.jpg

Imorse vaknade jag piggare och starkare än på flera dagar. Laddad som tusan för det första spinningpasset på två veckor! Utanför dörren möttes jag av bitande kyla och ett fruset cykellås. När jag tittade på klockan så tickade den precis förbi 06.00 och spinningpasset börjar 06.40. Att ta bussen skulle innebära att jag skulle nästintill missa starten på passet. Det enda alt som återstod var att springa! Packa om snabbt som tusan och sen iväg. Ingen uppvärmning, inga sköna vakna till liv km att räkna med utan det var bara att dra upp tempot och mata på. 24 minuter senare flåsade jag in genom dörren med 15 min till godo innan start. Ett djupt andetag, lite kläderombyte och sen bar det äntligen av!!! Intervaller here we goooo! Fantastisk energi så här dax på dygnet. När jag klivit av cykeln och vinkat av mina deltagare då vågade jag känna efter. Tröttheten var överväldigande. Avrundade frukosten med höstfavoriten! Swebar pepparkaka. Det är löjligt gott!

20121026-110216.jpg

2 Responses

  • jossan | oktober 26th, 2012 @ 06:35 | Svara

    Extremt bra upplägg på passet imorse, Gillas stort!
    Den där pepparkaksbaren satt perfekt efter min isande, näst ihjälfrusna, cykeltur till skolan. Jag hann. 08.00 satt jag i konferensrummet :) Ha en trevlig helg, vila och njut av höstdunklet.

  • Stina | oktober 26th, 2012 @ 08:36 | Svara

    Passa på att ladda upp med Swebars imorgon, då Budo Finess firar 20 år. 229 kr för en hel låda, grymt bra ju! Ha en skön helg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>