i väntans tider och efteråt

Nr 18 i bloggutmaningen och den första av hundra dagar

Filed under: bloggutmaningen, Träning | Tags: | april 8th, 2011
Post

Nu äntligen, till slut har jag landat framför datorn och kan ägna mig åt att slösurfa lite, blogga lite och ta det lugnt i största allmänhet. Det kommer dock bli en kort stund eftersom jag är helt klippt slut. Det har varit en intensiv dag med mycket instruerande, vilket tröttar ut både kropp och knopp. Det är så mycket jag skulle vilja skriva om just idag. Dels passar det så himla bra med fråga nr 18 i bloggutmaningen just idag, eftersom den handlar om vad jag skulle unnat mig en fredagkväll. Dels så är det den första dagen av hundra i den andra utmaning jag är med i, som du kan läsa mer om här. TIll sist måste jag få dela med mig av min afroklass som tröttade ut min kropp maximalt och fyllde själen med massa glädje.

Så först bloggutmaningsfrågan, vad skulle jag unna mig en fredagkväll? Om det vore en annan fredag än just denna så skulle det varit något sött och gott. När jag var gravid hade jag fullständig dille på en speciell sort sura godisar. Det är nog inget som kommer i närheten utav det begäret längre, men en hembakad kladdig chokladmuffin vore hur gott som helst. Gärna med en latte till.

Just denna fredag unnar jag inte mig någon muffin eftersom det är den första av hundra dagars formtoppning. Mina tankar kring det och vilket upplägg jag ska ha, återkommer jag till imorgon. Det jag kan berätta idag är att jag känner mig nöjd med min prestation idag. Detta trots att jag inte haft tid till någon som helst egen träning. Den får vänta till imorgon då det står både en löptur och ett styrketränignspass på mitt schema.

Avslutningsvis afroklassen. Det var riktigt länge sen jag dansade själv och ännu längre sen jag instruerade en sådan klass. Så en del av eftermiddagen gick åt att friska upp minnet med steg och musik. Jag kände mig förberedd och danssugen när jag kom ner till gymmet. Det var jag och ett riktigt stort gäng danssugna tjejer i olika åldrar. Efter lite stela steg och fniss under uppvärmninge så släppte de verkligen loss och dansade med hjärtat hela timmen rakt genom. Det var underbart att se och delta i. Jag kommer sova hur gott som helst inatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>