i väntans tider och efteråt

Nr 15 då tränar jag allra helst

Filed under: bloggutmaningen, Träning | Tags: | april 1st, 2011
Post

För en gångs skull är svaret enkelt! Jag tränar allra helst på morgonen. Det gäller både styrka och kondition.Givetvis föredrar jag soliga, lagom varma mornar framför regn, rusk och mörker, men även dessa funkar. Instruerar gör jag dock helst på eftermiddagen och kvällen. Det är på något sätt olika sorts energi i de olika aktiviteterna, allafall för min egen del. Egen träning på morgon har även fördelen att som allra oftast är det folktomt både i gymmet och ute i spåret. Det blir mer tidseffektiv träning då jag slipper samsas om vikter och maskiner. Det är lätt att supersetta övningar kors och tvärs över gymmet utan att det stör någon. Morgonlöpning är njutning för kropp och själ och jag uppskattar lugnet ute i naturen tidigt på morgonen. Inga bilar, inga människor, inget som stör…..

Dagen löprunda var tyvärr vare sig varm eller solig.

 

 

 

 

 

One Response

  • Jenny | april 1st, 2011 @ 07:19 | Svara

    Morgonträning är helt oslagbart! Även om energinivån brukar vara något bättre på kvällen! Tror på att mixa både tidiga pass med kvällar! Ha en bra helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>