i väntans tider och efteråt

Myssöndag

Filed under: Träning | Tags: | september 16th, 2012
Post

Sovmorgon, powernap till lunch och förhoppningsvis en tidig kväll i säng. Det sammanfattar min söndag ganska väl. Veckans slit och gårdagens urladdning har tagit på mina krafter och jag har inte haft en tanke på att vilja träna idag. Istället har hela lilla familjen Lisinska varit på lite utflykt. Vi har klappat och matat både getter och hästar och Alma har gjort ett antal försök att mata höns med morötter. Det gick inte hem hos hönsen kan jag avslöja.

20120916-214546.jpg
Lite bus och lek hann vi också med innan vi styrde cyklarna hemåt för lunch och lite sömn. Det känns riktigt bra att ha fått en heldag på hemmaplan med mina finaste. Efter lunchluren blev det en pysslig eftermiddag. Jag och Alma gav oss på projektet kanelbullar. Fråga mig inte var det hela gick fel, men rackarns degen jäste aldrig. Som tur så låg Alma redan och snarkade när själva utbakningen skulle ske. Så hon missade inget. Jag däremot förstår fortfarande inte vad jag gjorde för fel. Det får bli ett nytt försök på onsdag när vi två har hela eftermiddagen för oss själva.

2 Responses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>