i väntans tider och efteråt

Mer pannben än glädje

Filed under: Träning | Tags: | april 11th, 2013
Post

Igår morse tog jag sovmorgon, jag visste att det skulle bli en riktigt lång dag. Det var ovant att komma till jobbet direkt hemifrån, duschad, klädd och redo för jobb. Vanligtvis stapplar jag in antingen direkt i löpatkläder eller i bästa fall fixad och klar efter ett pass i gymmet. Många, långa arbetstimmar senare laddade jag om för först en ruskigt tung bodycombat och sedan en ännu segare löptur till farmor och farfar för att hämta en sovande Alma. Somnade mer eller mindre i duschen när jag väl kommit hem. Så gissa om jag var trött imorse?

Cykeln var kvar i stan, buss vägrar jag så det var bara dra på sig löparkläderna och ge sig av. Fokus var dock mitt gympass så det var en långsam jogg jag tog in till stan. Allt för att spara energi till gymmet. Jag lyckades väl så där. Det krävdes ett riktigt hårt pannben för att ta sig genom upplägget. Bänkpress och så armar och axlar i superset form. Det gick men jiösses vad jag fick kämpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>