i väntans tider och efteråt

Med kärlek

Filed under: Träning | Tags: | juli 18th, 2012
Post

Det är fantastiskt att ha två jobb. Ibland kan det skapa lite stress och press att hinna med båda och att göra ett bra jobb på båda. Men på det stora hela så ser jag de två jobben som komplement till varandra. På mitt ”vanliga” jobb möter jag människor som mår dåligt på ett eller annat sätt. På mitt gym-jobb möter jag glada och träningssugna människor. Det ena ger energi till det andra. Det är fantastiskt roligt att motivera och inspirera andra till att få ut det de vill ur sin träning. Men att bara jobba med det fixar jag inte, det vet jac av erfarenhet. Jag testade instruktör- PT livet/jobbet under en kortare period och längtade tillbaka till utmaningarna jag möter i mitt vanliga arbete.

Idag har jag verkligen haft en dag då jag känt att jag är lyckligt lottad. En givande och intressant arbetsdag och två fullbokade klasser på gymmet. Jag haft fantastiskt roligt på både TRX och spinningen. TRX är mycket mer en utmaning att instruera. Jag har inte än hittat ”mitt” sätt både vad det gäller klasseupplägg och sättet att instruera och coacha. Så de 45 minutrarna kräver full fokus och tankeverksamhet på ett annat sätt än efterföljande 60 min på spinningcykeln. Där känner jag mig trygg och vet till 100% hur jag ska få mina deltagare att jobba på ordentligt. Och tro eller ej men det är med bästa intentionerna som jag pressade dem upp ur sadlarna när de bara ville kollapsa över cykeln.

Mycket trött och mycket nöjd har jag spenderat en stund hemma i soffan. Nöjd och tillfreds både i kropp och själ. Plus att jag luktar lite extra gott!!! Tack finaste Claudia för denna otroligt gulliga gest och mycket uppskattade present.

20120718-231434.jpgj

2 Responses

  • i min lilla lilla värld | juli 19th, 2012 @ 12:18 | Svara

    Åh, jag önskar att jag hade tyckt om spinning, men det är verkligen det värsta jag vet haha

  • Sanna | juli 20th, 2012 @ 04:13 | Svara

    Jag har en liknande situation där jag jobbar med människor i kris om dagarna men får instruera gruppträning om kvällarna. Det är oslagbart att få det avbrottet! Alla borde få chansen att jobba med två olika saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>