i väntans tider och efteråt

Lite smått och gott

Filed under: Träning | Tags: | maj 19th, 2013
Post

Hej och förlåt! Dagarna och tiden har sprungit ifrån mig sedan en vecka tillbaka. Heltidsjobb, liten men ack så fantastisk familj, ett gäng klasser att instruera och några korta och snabba pass i gymmet. Allt detta tillsammans lämnar inte speciellt mycket utrymme för andra nöjen. Därav bloggtorka och tystnad. Nu går jag dock mot bättre tider vad gäller utrymme för sådana lyxigheter då jag minskar från 6 till 2 klasser för sommaren. Mer tid för egen träning och givetvis bloggen.

Styrketräningspassen denna vecka har gått riktigt bra och i lördags lagom till Bc kvartalen hade jag träningsvärk precis överallt. Jag kommer inte att instruera någon Bc i sommar, men det är alltid givande att gå på kvartalsutbildning. Och speciellt när jag fick göra det ihop med Björnen. Release 56 var precis vad jag önskar mig. Tuff, cool, sjukt jobbig och alldeles underbar. Utbildningsdelen var givande även den och Mr bodycombat himself delade med sig av både goda råd och lite trix för att leverera en så bra träningsupplevelse så möjligt.

20130519-204223.jpg

Ikväll invigde jag senaste favvoparet från Adidas. Mjuka, sköna och om jag får säga så själv ruskigt snygga! Det var en fröjd att ha dem på sig. Att pressa ur sig fyra backar och 22 intervaller på spinningcykeln efter en timme body step var allt annat än fröjd under tiden. Efteråt var känslan ljuvlig. Och som en av mina deltagare sa, jag är elak fast på ett kärleksfullt sätt!

Nästa vecka kommer jag leverera fler inlägg och redan imorgon kommer det utlovade inlägget om axeldödarövningen sprintern!

One Response

  • jossan | maj 19th, 2013 @ 10:29 | Svara

    Riktigt snygga byxor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>