i väntans tider och efteråt

landar mjukt

Filed under: Träning | Tags: | februari 9th, 2011
Post

Det känns mycket bättre nu. Jag har fått umgås, skratta och se på en mycket lycklig mormor med en liten Alma i famnen. Det var en eftermiddag som gav en påfyllning av glädje in i själen. Mormor och Alma hade det så bra och mysigt illsammans så att det inte var något problem alls  för mig att komma iväg till Actic. Man kan säga att det blev lite utav en mjuklandning efter en mindre skön start.

Det blev en afro, precis som jag planerat. Det var en skojig klass med mycket trummor och sköna stora rörelser. Mycket inspirerat av afro power dance, vilket jag verkligen gillar. Det är just nu lite utav en period av diverse ”första gången efter förlossningen aktiviteter”. Dagens afro var den första sen början på hösten. Det var få hopp och studs, vilket var skönt för mig och jag kunde ta ut mig ganska så bra. Det enda jag egentligen saknade var lite mer av vägledning av instruktören. Det var lätt att tappa bort sig då många rörelser liknade varandra. Men på det stora hela taget var det en kul klass. Jag längtar lite smått till april och min egen afroklass!

Bilden är från min egen afroklass under första delen av 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>