i väntans tider och efteråt

Kärlek

Filed under: Träning | Tags: | januari 27th, 2011
Post

Solskenet ute får mig att tänka på våren. Solen gör mig glad och pigg. Det är underbart att vara ute dagar som idag. Denna torsdag är mycket trevlig dag för mig. Jag och Alma har varit på baby cafe ihop med våra mamma-kompisar och deras små spädisar. Vi har klappat, sjungit och ägnat åt helhjärtat åt våra små bebisar. Det var hur mysigt som helst och det kommer nog bli ett stående inslag på torsdag fm. Direkt efteråt var vi på en vägnings/mätnings kontroll och allt såg bra ut. Alma växer fint 58cm och 5200g 7 veckor gammal på lördag. Hon fick fina omdömen av bvc sköterskan och kan nog anses vara en prima mående bebis trots all magknip.

Det som fått mig tänka på kärlek hände egentligen igår kväll. Björnen bestämde sig för att vila idag och skippa sin morgonträning. ”Du får gärna gå och köra ett morgonpass” sa han till mig. Det är kärlek för mig. Att få en bonus träning, ett extra tillfälle utan att själv ens försöka föra det på tal. Det låter kanske lite galet, men så är det för mig. Hellre en träning, gärna tillsammans än en present. Något säger mig att det finns fler som delar min kärlek till träning och uppskattar sina förstående partners.

Jag använde morgontiden väl och körde ett riktigt skönt axelpass. Trött och hungrig men framförallt himla glad gick jag hemåt. Ibland så är det dessa små vardagliga saker som ger den stora lyckokänslan. Nu är det bara knappa tre timmar kvar tills jag kan sprida lite kärlek och träningsglädje från spinningcykeln. Ha en skön em!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>