i väntans tider och efteråt

Kämpar på

Filed under: Träning | Tags: | mars 22nd, 2013
Post

Först ett high five till mig själv för gårdagens riktigt bra pass nere bland hantlar och stänger på gymmet. Efter att ha haft ett fast upplägg på mitt crossfit inspirerade pass under mars så har jag inte riktigt hittat 100% rätt i de nya övningar. Tanken och röda tråden finns, fokus ligger på bål. Flytet kommer väl infinna sig. Jag håller ut.

Sedan måste jag bara få ur mig följande: aaaaaaghhhh för snö och kyla. Jag är så less nu. Hela veckan har det varit tempraturer på minus 10, 12, 14 grader, dvs alldeles för kallt för att springa. Ingen transportlöpning på hela veckan och ska man lyssna på långtidsprognosen så är det minst en vecka till av kyla och snö. Just denna vecka har det gjort mig otroligt trött. Hela jag vill bara stänga ner och sova. Imorse cyklade jag till gymmet och instruerade jag i vanlig ordning min fredagsspinning. Deltagarna kämpade fantastiskt bra. Jag däremot bokstavligen drunknade i mjölksyra flera gånger om och hade ruskigt svårt att komma igen. Nu är det över tre timmar sen jag klev av cykeln, men benen är fortfarande som gelé.

Så med trötta ben, trött huvud och en balja kaffe försöker jag ta mig genom veckans sista arbetsdag.

20130322-111407.jpg

2 Responses

  • Jenny | mars 22nd, 2013 @ 02:34 | Svara

    De där med spinningbenen känns allt för väl igen…igår instruerade jag ”i mitt tycke” ett riktigt skitpass. Segt som sirap och ingen energi bland kunderna(eller mig heller för den delen)….men det är bara att ladda om och ta revanch i kväll! Håller med om att snön gärna får försvinna nu…mera vår och sommar åt oss! Ha en bra helg!

  • Sanna | mars 24th, 2013 @ 04:51 | Svara

    Jag håller så med dig. Vill ha vår NU!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>