i väntans tider och efteråt

I ett litet lyckorus

Filed under: Träning | Tags: | februari 22nd, 2013
Post

Ibland krävs det ganska lite för att jag ska bli lite extra lycklig. Det första är att min lilla sjukling piggnade till idag. Inget kräks, färre snuskiga bajsblöjor och mer fast mat i magen. Vi har förutom de obligatoriska Bamse avsnitten, målat, lekt och dansat. Det sistnämnda var förberedelser för min afro som jag skulle ha på gymmet. Underbara lilla Alma gungade loss så fort musiken kom igång. Det var himla mysigt att dansa tillsammans i köket. Tjejen har taktkänsla!

20130221-230853.jpg

Kvällens klasser bodystep och afro30 var otroligt roliga att instruera. Atlethic circuit på release 90 är både utmanande och kul. Deltagarna, ikväll bara tjejer blev lite extra taggade av att få peppa varandra och köra två och två på samma låda. Efteråt var det flera som stannade kvar och dansade med mig, vilket är imponerande då jag själv var klippt slut. Jag gissar att morgonens lilla morgonrunda på 5 km bidrog lite till tröttheten. Dansa var magiskt ikväll. Förberedelserna hade gett resultat. Stegen satt och jag kände mig trygg med musiken. Till saken hör att jag har under de senaste tre åren instruerat högst fem afroklasser. Innan det dansade jag flera gånger i veckan, instruerade minst en klass och gick på diverse workshops så fort tillfälle gavs. Så förberedelse krävdes för att inte vars fullständigt ringrostig. Många var mycket nöjda efteråt och flera ville ha mer afro. Längst in i hjärtat vill jag det också, men mitt förnuft säger mig att avvakta. Mitt schema är späckat redan som det är. Att försöka klämma in lite extra vore bara dumdristigt. Oavsett hur kul det än var att dansa.

20130221-232120.jpg

Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna. Samtidigt håller jag tummarna för att benen ska bära mig och ryggsäcken in till gymmet tidigt imorgonbitti.

One Response

  • Sara | februari 22nd, 2013 @ 07:55 | Svara

    Ja du var ju en riktig afroqueen tidigare – skönt att takterna sitter i!! Söt hon är, lilla Alma!! Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>