i väntans tider och efteråt

Helgen har börjat

Filed under: Träning | Tags: | september 22nd, 2012
Post

Mycket tidigt igår morse

20120921-214757.jpg
En skön men inte speciellt snabb joggtur till gymmet. Benen var dock betydligt mindre trötta än vad jag hade förväntat mig efter torsdagens backiga 75 minuter på spinningcykeln.

20120921-215713.jpg
Backigt, snabbt och utmanande. Fredagsgänget i spinningsalen levererade som vanligt. Under hela september ligger spinningfokus på uthållighet. Det var med trötta och möra ben som vi sa hejdå.

Idag var jag åter tillbaka på gymmet direkt på morgon. Får man som jag kliva upp redan kring sex så får både frukost och morgonmys plats innan klockan åtta. Det är öppet hus hos oss på Frisk under hela helgen. Det innebär lite annorlunda utbud än vanligt. För min del innebar det att istället för att bara instruera body step fick jag även nöjet att leda TRX och spinning. Alla tre klasserna (TRX, bs, spinn) var 30 min långa.

20120922-131429.jpg
Rätt sko på rätt klass. Fivefingers till TRX! De ger bra kontakt med golvet och låter både foten och vristen vara med i träningen. Dagens upplägg var rygg i kombination med bröst, biceps tillsammans med triceps och till slut atomic push up som avrundning. Mör överkropp blev resultatet. Adidas skorna , som egentligen är löpskor använder jag till bs och shimano till spinning. Resten av kroppen, dvs benen fick sig en ordentligt genomkörare på både bs och spinningen. Så när jag väl var klar så var jag så trött så det fick bli bussresa hem. Den röda springaren fick stå kvar i regnet i stan.

Nu tar jag ledigt för resten av dagen och väntar in min sovande lilla prinsessa för lek och skoj hela eftermiddagen lång. Hoppas även du har en skön lördag.

One Response

  • Jenny | september 22nd, 2012 @ 07:42 | Svara

    Perfekt dag! Vi var lite barnfria i dag och passade på att springa ihop, käka på yogi och shoppa lite……riktigt bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>