i väntans tider och efteråt

Grattis och uppladdning

Filed under: Träning | Tags: | september 2nd, 2011
Post

Grattiset är till min blogg och indirekt till mig. Det är exakt ett år sen jag började blogga. Förra året vid denna tidpunkt bodde min lilla underbara Alma i min mage. Det var delvis pg a graviviteten som bloggen blev till, då jag hade svårt att hitta givande information om gravidträning och andra gravida som delar min kärlek till träningen. Under året har jag hittat flertal andra lika träningsgalna kommande och nyblivna mammor som jag. På deras bloggar har jag funnit inspiration, motivation och även förståelse för denna kärlek, som ibland sticker i andras ögon. Det har varit ett skojigt och mycket givande år och jag kommer definitivt fortsätta ytterligare ett år. Inspirera och inspireras!!

Vad laddar jag inför idag? Om du har missat det så är det dags för ett utav året stora händelser. SUPER SATURDAY! Massor av träning, inspiration, glädje och även en del shopping. Min LesMills garderob behöver lite påfyllning. Hur har jag laddat för denna intensiva dag? Jag låter bilderna tala…….

20110902-042950.jpg

Min vanliga”frukost” innan morgonträning. Idag blev det 45 min spinn på instruktörscykeln. Lika härligt som alltid!

20110902-043124.jpg

Innan lunch blev det ytterligare en timmes träning. Instruerade Frisk och mage. Den nya Frisk-koreografin är riktigt tuff, vilket innebär att jag plockat ur 2 kg ur västen. Dagens extra vikt blev 8kg.

20110902-043420.jpg

Efter dusch och mat tog jag och Alma en liten fredagsfika ihop med några andra mammor och småttingar. Dagen till ära (ska köra minst 4 klasser imorgon ju) blev det en extra snaskig fika.

20110902-043611.jpg

Nu återstår det lite tvätt, packning och vila innan det blir imorgon.

One Response

  • Claudia | september 2nd, 2011 @ 06:42 | Svara

    Grattis på årsdagen ;) Hoppas verkligen du fortsätter med bloggen!! Den är verkligen en inspiration på många sätt! Även för dom som inte är blivande/nyblivna mammor ;)
    Hoppas det löste sig med torktumlaren! Vi springer nog på varandra imorrn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>